WAAR GAAN WE ETEN?

 Bij ‘de Griek!’

Bij restaurant Mykonos in Plasmolen!

Daar próeft u Griekenland. De foto’s, buiten op het gezellige achterterras, doen u terug verlangen naar Mykonos of naar een ander Grieks eiland. Santorini, Kreta, Karpathos… Onvergetelijk! Strak blauwe zee. Stralende zon. De sfeer bij restaurant Mykonos in Plasmolen, lijkt op ‘daar!’ Ongedwongen, ‘op z’n Grieks.’ ’t Is authentiek. De muziek, de gastvrijheid, de blauwe stoelen. Als het wat kouder is gaan buiten de branders aan. Op het terras aan de voorkant pikt u de laatste zonnestralen mee. Mykonos is genieten, informeel en gezellig. Ontspannen. Lekker eten en lekker uit!

“Alstublieft! Glaasje ούζο.” Rondje van de zaak. “Stin ygeia mas! Proost!” Kaarsjes branden, glinsteren. Snelle en gastvrije bediening.

“Maar het allerbelangrijkste is ons lekkere eten!” Eigenaar Dimitrios Kalogeridis zegt het vol vuur. Zijn Nederlands wordt steeds beter. Zijn lach guller, want de zomer komt er aan. Gezien? Die vrolijke fleurige bloemen op zijn terras? Hij is er weer klaar voor. Strijkt over zijn buik, lacht: “Ons eten is goed, de porties zijn royaal. Onze vis, hmm”… Hij kijkt me vragend aan. “Heb je die al geproefd?” Zijn ogen stralen. “Alles vers, iedere dag!” Gasten zien in de open keuken hoe het eten wordt bereidt en de salade mag u zelf samenstellen. Vrolijk zegt hij: “Ook onze prijs is goed! Lekker eten én een goede prijs bezorgen onze gasten een goed humeur. Dat vind ik belangrijk. Bij Mykonos is het altijd  vakantie. Καλωσήρθατε!“

Vis, vlees, vegetarisch. καλή όρεξη!” Eet smakelijk!

Dimitris en zijn team wensen u een mooie zomer en ontmoeten u graag. Καλωσήρθατε! Van harte welkom! 

Αντίο – tot ziens!

Gratis parkeren voor de deur of op het plein.

Alle dagen van de week bij zomers weer vanaf 14.00 uur geopend, met uitzondering van maandag. En er wordt gekookt zolang er gasten zijn!

Familie- of zakenfeest te vieren? Informeer naar de mogelijkheden.

Witteweg 5 Plasmolen. Telefoon: 024-696 3133

Ook te volgen op facebook.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *