Vakantiekaartje sturen naar Wim Voet van Plus Mook?

Wij wensen onze klanten een zonnige en plezierige zomer! 

En alle andere Topic lezers ook!

Bent u zomergast in deze regio? Dan wensen wij u een Mooie tijd in Mook! Graag staan wij voor u klaar! Wij bieden u het complete assortiment. Ook voor de barbecue en andere lekkere zomerse eterijen. Ons assortiment wijnen heeft een uitstekende kwaliteit en de prijzen zullen u verrassen. En natuurlijk zijn er iedere dag verse broodjes en kunt u gratis parkeren voor de deur!

Beste klanten,

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik, om u  ook te bedanken voor uw klandizie en voor uw financiële steun bij acties! Samen een beetje verschil maken…  Andere mensen kansen geven.  Mooi, in Mook… 

Lang leve de vakantie!

Misschien gaat u ‘met vakantie,’ of blijft u lekker thuis? Een kaartje sturen is altijd leuk en een kaart krijgen ook!  Stuurt u ons er een? Dan maakt u kans een leuke zomeractiviteit voor vier personen. Wat dacht u van een tochtje met de kano over het kanaal, richting de Mookerplas. Dat is een bijzondere belevenis! Of een lekkere  lunch bij De Dolfijn, Watersport en Recreatie. Dat wordt vast een onvergetelijk uitje. Mooi in Mook!

Stuurt u ons voor 30 augustus een zomers kaartje?

We kijken ernaar uit!

Hartelijke groet van

Wim Voet & medewerkers winkelcentrum KOMOOK

Share Button

2 thoughts on “Vakantiekaartje sturen naar Wim Voet van Plus Mook?

  • Zie nu dit bericht op mijn site…
   Leuk plan om zovdeel mogelijk kaarten te sturen!
   Hartelijke groet uit Plasmolen,
   Gerie van der Land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *