Vrouwentafel Plasmolen

Vrouwentafel Plasmolen – In restaurant De Plasmolense Hof

Netwerkdiner

Sinds oktober 2012
Leuk, lekker, leerzaam en mooi. En verrassend!
Praten en proeven onder prettige omstandigheden.

site-vtp-tafel-gedektsite-vtp-restaurantsite-vtp-groep-vrouwensite-vtp-netwerkwinkelvrouwentafel plasmolen 10 juni 2013

Gestructureerd netwerken in ongedwongen sfeer. Laagdrempelig. Drie keer een tafelwissel, waarbij gepitcht wordt en kennisgemaakt met 5 andere ondernemers.

Voor wie? Voor onderneemsters die wonen en werken binnen een kring van circa 25 kilometer rond Plasmolen. Ondernemers met een groot of klein bedrijf en voor vrouwen die sturend en beslissend zijn binnen een bedrijf of organisatie.

Door wie? Initiatiefnemers en organisatie: Gerie van der Land-Zijderveld, Schrijverij Gerie van der Land-Zijderveld Communicatie & Meer www.schrijverij-gerie.nl  en Esseline Dorrestijn, eigenaar van restaurant de Plasmolense Hof, www.deplasmolensehof.nl beiden gevestigd in Plasmolen.

Bijeenkomsten:
2 x per jaar, 1 x in februari en 1 x in oktober in restaurant de Plasmolense Hof in Plasmolen.
De volgende bijeenkomst is op maandag 6 februari 2017
Aanmelden via gerie@schrijverij-gerie.nl

Hoe laat? Inloop vanaf 16.00 uur. Start diner 17.00 uur.

Netwerkwandeling inclusief diner

1 x per jaar, in juni, Vrouwentafel Plasmolen Walk and Talk, georganiseerd door Gerie van der Land. Aanmelden via gerie@schrijverij-gerie.nl
Hoe laat? Inloop vanaf 16.00 uur (Locatie 2017 nog niet bekend.) Start wandeling 17.00 uur.
Kosten: Organisatie, welkomstdrankje, driegangendiner, koffie/thee met lekkers, totaal € 49,50

Kunst: Ter gelegenheid van Vrouwentafel Plasmolen krijgt een beeldend kunstenares uit de regio de gelegenheid te exposeren in restaurant de Plasmolense Hof. En een eigenaar met een bloemenzaak kans om zich extra te profileren.

Duitenkistje: Iedere deelnemer vindt dat kistje, het regionaal bekende Duitenkistje van ‘t Restaurant Gilde van Kiste trui met daarin een lot, naast zijn bord. Door het schenken van een prijs is het mogelijk om een pitch te houden voor de hele groep. Netwerken en elkaar verrassen blijkt een goede combinatie. Er is plaats voor maximaal 9 prijzen per avond.

Netwerkwinkel: Via de netwerkwinkel is het mogelijk om promotiemateriaal ‘te verkopen’ aan de vrouwen waar niet mee is gesproken. Folders en/of ‘leuke dingen,’ waardoor je als ondernemer extra opvalt, worden bij binnenkomst naar de winkel (de kleine deel) gebracht en de spullen die niet worden ‘gekocht,’ neemt de ondernemer na afloop weer mee haar huis.

Netwerken werkt en doe je samen! Welkom!

2012-2017

Netwerken zijn uitgebreid, relaties verdiept en zijn er samenwerkingsverbanden en vriendschappen ontstaan.
Er is meer naamsbekendheid verworven en extra omzet gegenereerd.
Werk van beeldend- en bloemenkunstenaars kreeg een boost. 
Onderneemsters zijn met een goed idee of tip naar huis gegaan en hebben daar hun voordeel mee gedaan. Nieuwe netwerkmogelijkheden en subgroepen zijn geboren. En zoals gisterenavond bleek, er zijn veel samenwerkingsverbanden ontstaan.

Tijden, trends en behoeftes veranderen. In 2012 was er een wachtlijst. Anno nu, 2017 is alles netwerken wat de klok slaat en voelt het voor ons bijna als soebatten om een club regio-onderneemsters bij elkaar te krijgen. Organisatietijd, pr en restaurantbezetting staan niet meer in verhouding tot het aantal deelnemers. Daarom stoppen wij met de organisatie van dit vrouwennetwerk. Was steeds leuk om te organiseren en we zijn er trots op dat wij in Plasmolen en omstreken netwerken voor onderneemsters op de agenda hebben gezet.

Vrouwentafel Plasmolen in deze vorm is gisteren afgesloten met een Walk and Talk op de Sint Jansberg in Plasmolen. Wij kijken terug op plezierige bijeenkomsten.

Share Button