Over Gerie

Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilenGerie van der Land-Zijderveld

Dat heb ik gedaan! Het bedrijf waar ik werkte raakte in zwaar weer. Er werden afdelingen gesloten, mensen ontslagen. Nooit gedacht, dat mij dat zou overkomen. Op zoek naar ander werk. Jazeker, leeftijd speelt wél een rol. Op de bank blijven zitten was geen optie. Het ontslag en de daaropvolgende afwijzingen opende nieuwe deuren:  Op naar de Kamer van Koophandel! Veel van mijn werkervaring, communicatie en meer, kan ik gebruiken en schrijven is mijn nieuwe passie.

Schrijverij Gerie van der Land Zijderveld. Teksten & Meer Communicatie

Teksten. Graag help ik mensen die worstelen met teksten. Ik schrijf de teksten waar u zich beter mee kunt profileren; waardoor u en uw product nog beter uit de verf komt!

Meer communicatie: Coaching en training verkoop en acquisitie. Graag help ik mensen die ondersteuning nodig hebben in verkoop en acquisitie. Ik richt mij daarbij op starters en MKB. Een op een advies of kleine groepen. U en uw medewerkers worden weer enthousiast en zeker van hun zaak, waardoor omzetkansen verhogen.

Meer communicatie: PR. Acquisitie. Meedenker.

Enthousiast en enthousiasmerend. Gastvrouw.

Initiatiefnemer zakelijk netwerkdiner www.vrouwentafel-plasmolen.nl

Medeorganisator SijFa Netwerkcruise, www.sijfacruises.nl

Teksten o.a. voor magazine Topic Heumen en Mook Middelaar, Dorps, Stads, VITA. Ook voor clubblad Schup Is van RKSV Groesbeekse Boys en kerkblad TOV van de protestantse gemeente in Groesbeek. Rubriek Leven is Lef voor weekkranten 1Heumen, 1Groesbeek en 1Mook en Middelaar in opdracht van Malderburch Heumen. In opdracht van de gemeente Heumen Interviews voor verschillende bladen in de gemeente Heumen. Winnaar Gouden Tientje, met tekst in weekblad Margriet. Diverse gedichten opgenomen in de poëziebundels van Stichting Jacques van Mourik. Kinderboek Lodie Beer. Mijn tekst, met illustraties van Patricia Heijmen uit Molenhoek. 

Share Button