De Kroon Flowers Milsbeek

Kunt u het nog meezingen? dat liedje van zanger Pete Seeger, Where have all the flowers gone? Er is op internet ook een Nederlandse vertaling te vinden:
Zeg me waar de bloemen zijn
Waar zijn ze gebleven…
Zeg me waar de bloemen zijn
Waar zijn ze heen
Zeg me waar de bloemen zijn
Meisjes plukten ze zo fijn
Samen zijn we, niet alleen.
Hoe toepasselijk is dit lied voor Paul en Wilma van Lent!

Blij met elkaar,
met hun bedrijf tuincentrum De Kroon Flowers Milsbeek
en blij met VITA

Ze kijken elkaar lachend aan.
Wilma: “We hebben veel reacties gehad op het artikel in de zomer VITA. Daar zijn we blij mee!”
Paul: “Veel meer mensen weten nu dat bij ons ook de mooiste bossen bloemen te koop zijn. Mensen spraken ons erop aan én we hebben meer bossen verkocht. Wilma maakt de boeketten. Vers.” Trots: “Mooie boeketten voor mooie prijzen. Voor trouw en rouw. Voor jubilea, recepties en verjaardagen of een mooie bos voor bedrijven of voor thuis.”
Ferdie, de zoon van Paul en medevennoot zegt: “Weet je wat ook leuk is? Door het verhaal en die leuke foto in VITA is er ook meer op onze website gekeken. Nu weten meer mensen dat wij hen van A tot Z van dienst kunnen zijn met een ontwerp, de aanleg of de renovatie van hun tuin. Altijd voor reële prijzen.”

De familie Van Lent heeft er zin in en is vol vertrouwen in de toekomst. Met z’n vieren klaren ze de klus, Wilma, Paul en zijn twee zonen Ferdie en Michiel. Ze hebben er zin in! Ook in de komende herfst- en kerst workshops. Wilma: “Onze deelnemers gaan met een mooie creatie naar huis. De workshops zijn steeds leuk en gezellig en de deelnemers gaan met een mooie creatie naar huis. En natuurlijk wordt de winkel weer omgetoverd tot een bron van inspiratie en sfeer. Dat waarderen onze klanten.”

De Kroon Flowers biedt een breed pakket aan producten en diensten. Die staan allemaal genoemd op de site. Even kijken? In de winkel is er steeds een wisselend assortiment glaswerk, potten en vazen. Frisse leuke bloemencadeautjes zijn er al vanaf drie euro. Wilma: “Ja hoor, die blijven nog wel een tijdje in ons assortiment.” Nieuwsgierig geworden? Van harte welkom in de Bloemenstraat.

Ook Cadeaubonnen. Natuurlijk leuk ingepakt!
Voor de herfst- en kerstworkshops kunt u zich nu al aanmelden bij Wilma.
Steeds leuke acties.
Gratis bezorgen in kring rond 15 kilometer rond Milsbeek. U herkent hen aan de roze bus!
De Kroon Flowers, Bloemenstraat 6, 596 DT Milsbeek Tel:0485-540532, Email: info@dekroonflowers.nl
www.dekroonflowers.nl Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. In december ook op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tekst: Gerie van der Land-Zijderveld. www.schrijverij-gerie.nl geschreven voor herfstnummer VITA.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *