Mariëtte Bruijsten: “Ik ben zo blij dat ik er weer ben!”

Het kan je zomaar overkomen. Ziek. En dan niet zomaar een griepje. Maandenlang was Mariëtte Bruisten uit Oeffelt uit de running. Zij dacht er op enig moment zelfs aan om er ‘dan maar mee te stoppen.’ Met alles! Aan alle kanten werd ze gesteund door haar man Herman en haar gezin. De ‘winkel’ draaide door, maar Mariette kreeg dat maar half mee. Of eigenlijk helemaal niet! Herman hielp met plezier de bezoekers en pakte alles mooi in. Maar hij mistte Mariette en dat deden de klanten ook. Van alle kanten kwamen kaartjes en bemoedigingen.

Nu Mariëtte erop terugkijkt zegt ze: “‘Ik ben zó blij dat ik er weer ben! Dat ik niet heb opgeven, dat mijn lichaam zich herstelt en dat mijn gezin mij zo heeft gesteund. Gelukkig ligt die nare periode achter ons.” Van lieverlee kreeg zij weer meer energie en als ze dan door de kamers met speelgoed liep, kreeg ze er toch weer zin in om zelf met de kopers in gesprek te gaan. “Het is zo leuk, om met een moeder of een oma een mooi cadeau voor hun (klein)kind uit te zoeken. Of om met een kindje door het huis te dwalen en zo’n blij koppie te zien. Daar word ik vrolijk van. Dat is genieten. Wat ik ook zo leuk vind is dat hier mensen komen die hier kwamen als kleuter en nu als moeder of vader. Zo fijn om ze nu weer in goede gezondheid te spreken. “

Het speelgoed en de lieve poppen die Houtenspeelgoed Mariëtte verkoopt is ontwikkelingsgericht en bestemd voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Het zet aan tot ontwikkeling en prikkelt de fantasie.

Graag bedankt zij iedereen, die haar tijdens haar ziekte heeft gesteund. Uit de grond van haar hart zegt ze: “Dank u wel! Ik ben er weer!”

Van harte welkom in de Urlingestraat in Oeffelt.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *