Mooi in Mook!

Geen tweede supermarkt in Mook

Wim Voet: “Ik ben blij! Mijn team ook!”

Wim lacht vrolijk en zegt: “Ik vertrouwde erop! Heb altijd stellig geloofd in de wijsheid van de beslissers. We hebben het gevierd met een lekker etentje bij restaurant Schans. Nu met ons bedrijf op naar de mooiste zichtlocatie in Mook, naar de rotonde! Die mogelijkheid staat met stip op één op ons wensenlijstje.  Optie twee, nieuw pand op de plaats van de Poort en de derde optie is de huidige locatie verbouwen.”

De winkel van Wim Voet, Plus Mook, is niet zomaar een doorsnee Plus. Plus Mook biedt meer en ís meer!  Plus Mook vervult een belangrijke lokale functie, alle dagelijkse boodschappen dicht bij huis, en als je dat wilt, worden ze ook nog thuisbezorgd. Plus Mook biedt werkgelegenheid aan 45 mensen en is een gastvrije ontmoetingsplek.  Daar zie je buurtgenoten, kijk je op het bord met visitekaartjes en mededelingen, hoor je wat ‘er te doen is.’  Deel je lief en leed. Haal je een bloemetje voor de buurvrouw die wat te vieren heeft, of als opstekertje omdat ze ziek is. Haal je paracetamol, zonnebrandolie en de lekkerste wijnen, je kunt er pinnen en neem je de weekkrant mee.

Wim Voet en zijn vaste team, Eugène Voet, Marcel Thissen, Juliette Kroon, Sandra Franken, Ellen Verheijen, Gonnie Cornelissen, Lia Bosch, Ellen Van der Beek, Miriam Siebers, Naomie Peters, Miranda Tomassen, Wouter Visee, Irene de Graaf, Ans Christiaans en Marjo van Lammeren wensen u een mooie zomer en vakantiegasten veel plezier in de gemeente Mook en Middelaar.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *