Hoe belangrijk is een slagZIN voor een bedrijf?

Op 1 februari zal  Roger Engelberts, creatief ondernemer achter Imagro BV in Ottersum gastspreker zijn tijdens de Vrouwentafel Plasmolen. Zijn thema: ZIN: over SlagZinnen, Innovatie en Natuurlijk ondernemen. De slagzin of pay-off line is een benaming die in de marketing wordt gebruikt voor de zin die achter een merknaam, of naam van een bedrijf geplaatst wordt. Welke slogan hoort bij welk bedrijf? Dekt de vlag de lading? Of is het juist spannend om iets heel anders te kiezen? Ondernemers praten erover tijdens Netwerkdiner Vrouwentafel Plasmolen.  Leuk, lekker, leerzaam en mooi!  En verrassend! 

Leuk. Op 1 februari 2015 wordt  Vrouwentafel Plasmolen EXTRA gevierd. Drie keer per jaar biedt Vrouwentafel Plasmolen vrouwelijke ondernemers een podium om zich te presenteren, om hun netwerk uit te breiden of om bestaande relaties te verdiepen. Altijd een feestje! Laagdrempelig en gastvrij. Eén keer per jaar is de bijeenkomst voor vrouwen én mannen. Voor ondernemers. Voor ondernemers die willen groeien en/of zich willen blijven ontwikkelen. Lekker.  Welkomstdrankje, 3 gangendiner en koffie/thee met lekker zoets toe! Leerzaam: Gastspreker: Roger Engelberts, creatief ondernemer achter Imagro BV Ottersumen lector Co-creatief Ondernemerschap aan de HAS Hogeschool. Thema: ZIN: over Slagzinnen, Innovatie en Natuurlijk ondernemen.Omdat het  op 1 februari een bijeenkomst is voor vrouwen en mannen, is er een vrouwelijke en een mannelijke kunstenaar. Mooi! Schilderijen van Mieke Jonker uit Gennep en beelden in brons van John Bors uit Milsbeek. De bloemenkunst wordt verzorgd door de bekende Nijmeegse bloemist Jacco Otten.

Verrassend. Via een lot, voor elke deelnemer één, in een persoonlijk duitenkistje van ’t Gilde van Kiste Trui, ook weer kans op een prijs!

Initiatief en organisatie: Esseline Dorrestijn, restaurant de Plasmolense Hof. Simpelweg genieten en Gerie van der Land, Schrijverij Gerie van der Land-Zijderveld. Wie schrijft die blijft!

Vrouwentafel Plasmolen: Netwerken werkt en doe je samen! Ondernemers met een groot of met een klein bedrijf met zin en passie, met lef en inspiratie en soms met twijfel zijn van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden via www.vrouwentafel-plasmolen.nl

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *