ZSPORTS GROESBEEK BIEDT MEER EN ZIET DE TOEKOMST ZONNIG TEGEMOET

Sponsor in de spot

ZSPORTS GROESBEEK

 

Parkeren voor de deur. Lekker gemakkelijk. Zonder afspraak loop ik binnen. Aardige meneer achter de balie. Ik maak kennis met Henk Zonnenberg, de eigenaar. “Wat leuk, een stukje over ons bedrijf in Schup Is. Ja hoor, daar maak ik graag even tijd voor vrij. Wil je thee? Of Koffie? Wat toevallig, dat je komt binnenlopen, net nu ik aan het werk ben voor Groesbeekse Boys, kijk, ik ben shirts aan het bedrukken.” Toeval bestaat niet.  “Zo is het! Kijk, zo doe ik dat.” Een stapel geel zwarte shirts ligt te wachten op de bedrukking. Dat bedrukken is een hele klus, zie ik. “We doen het graag! Niet alleen voor sportclubs, we doen dat voor iedereen! Ook voor carnavalsclub, bedrijven en particulieren.”

Hoe het is gekomen

Tot 2008 werkte Henk als commercieel medewerker elektro bij de Technische Unie in Nijmegen. Daarnaast verkocht hij, in de avonduren, samen met zijn vrouw Yvonne, sportkleding aan verenigingen en bedrijven. Dat was een goed bestaan. Vanuit die situatie had hij ook contact met Wollenberg, de vorige eigenaar van zijn winkel met sportartikelen aan de Kloosterstraat. Die vertelde hem dat zijn zaak te koop kwam en zo is de bal gaan rollen.

Droom…

“Mijn vouw zei: “Doen Henk, hier heb je zo lang van gedroomd.”  Ik was toen 52 jaar, heb mijn baan opgezegd en ben zo in een nieuw avontuur gestapt. Het was 2008… De crisis stond voor de deur… Als ik dát had geweten… We hebben het zwaar gehad, maar gelukkig keert het tij! Dat is ook de reden dat we nu subsponsor kunnen worden. We moeten nog wel steeds veel uren maken, soms werkweken van 80 uur, maar we dromen weer van betere tijden.  Met plezier rijd ik dagelijks van Beuningen naar Groesbeek. Op maandag is onze vrije dag. Yvonne werkt op vrijdag en zaterdag mee in de winkel, de andere dagen werkt zij als boekhoudster bij een bedrijf in Malden.”

Primeur

“Ik kan je een primeur vertellen, in 2017 wordt de winkel gerestyled en ons assortiment uitgebreid. Dan krijgen we ook een leuke collectie sneakers in het programma.”

Toeval bestaat niet!

Terwijl Henk en ik staan te praten, komt er een Boyslid binnen!  Een selectiespeler uit de negentiger jaren van de vorige eeuw. (Hij wil liever niet met z’n naam in de krant.) Boyslid en ik halen leuke herinneringen op over de kampioensfeesten. We praten Henk een beetje bij over Groesbeekse Boys en over hoe loyaal Groesbekers zijn aan hun club. En dat onze club blij is met onze sponsoren en dat het bestuur dat ook regelmatig communiceert met de leden en hen vraagt om onze sponsors als eerste hun klandizie te gunnen. Leuk, dat heeft Henk sinds hij sponsor is al gemerkt! Boyslid komt vaker bij Zsports. Zegt: “Wat ik bij Henk kan halen, haal ik bij Henk.” Henk Lachend: “Dat hoor ik graag!”

Het Zsport assortiment is vooral gericht op voetbal, volleybal en korfbal. En wat kleding betreft ook op wandelen en fitness. Niet bang voor internet Henk? “Wij bieden méér. Een actueel assortiment, vriendelijkheid, kwaliteit, maatwerk en service. Thee en koffie is zo gezet. Dat waarderen onze klanten. En natuurlijk zijn onze prijzen marktconform.” Lachend: “Zonnenberg ziet de toekomst zonnig tegemoet!”

Goede zaken gewenst Henk en Yvonne Zonnenberg. Welkom bij Groesbeekse Boys!

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *