Om nooit te vergeten… kieKie Album – herinnering aan twee bijzondere dagen

Verzamel al uw bijzondere herinneringen in een KieKie Album!

Dit album is een bijzondere herinnering aan16 en 17 september 2014. Aan seminar 2014 MindpoWer & Money voor ondernemers van expert GeldMindset Tineke Rensen, gehouden in Zoetermeer.
Een seminar voor ondernemers die toe zijn aan verandering en die meer geld willen gaan verdienen. Voor ondernemers die zichzelf een oprechte kans geven om hun Mind in een andere modus te zetten. Jij was erbij!

Het Event is een belevenis. Verrassend. Interactief. Een bijzondere ervaring. Het is vrolijk, leuk en het is hard werken. Er is confrontatie, weerstand en emotie. Tineke Rensen geeft zich voor 100 %. Verwacht dat haar gasten op het seminar dat ook doen. Vanaf de eerste tot de laatste minuut is zij alert en actief, sleurt ze je er met de haren bij! Geeft inzichten. Geeft ook ruimte. Leert. Danst soms. Je mag mee dansen! Het hoeft niet. Sommigen bewegen schoorvoetend maar merken al snel dat je er energie van krijgt en dat de aangeboden stof door gebaren en muziek een extra impact krijgt. De muziek herinnert aan wat je leert en afspreekt met jezelf. Combinatie actieve geest en actief lichaam werkt! Haar methode vraagt om vertrouwen en overgave.
En dan weer naar huis. Hoofd vol met bijzondere herinneringen. Twee intensieve dagen. ‘Om nooit meer te vergeten.’ In de tas een certificaat, een bewijs van deelname aan ‘MindpoWer & Money.’ Dat certificaat herinnert eraan, dat je met de hand op je hart aan jezelf hebt beloofd dat…
Dit boekje van KieKie Album herinnert je aan dit seminar en moedigt je hiermee ook aan om gehoor te geven aan je belofte. ‘Om nooit meer te vergeten!’ Succes!

Deze tekst is met plezier geschreven door Gerie van der Land-Zijderveld uit Plasmolen.

Hans Hoytink, initiatiefnemer en uitgever
KieKie Albumi

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *