Leuk! Vandaag in de Maasdriehoek…

Vanwege het succes van vorig jaar nu weer!

Aanmelden kan nog tot 25 maart

4 april 2016 vertrekt de 2de SijFa Netwerkcruise vanaf de kade in Mook 

Rivierschip Rigoletto van rederij Sijbrands-Faassen uit Heumen heeft dan ‘de wagen vol geladen’ met vrouwelijke ondernemers. Het doel van de reis is netwerk vergroten, kennis delen en een mooie maandag hebben.  Initiatiefnemer Marijke Sijbrands-Faassen uit Heumen en medeorganisator Gerie van der Land-Zijderveld uit Plasmolen vertellen er enthousiast over.

“Iedere deelnemer krijgt een eigen cabine voor de jas, tas en de plas. Op die manier kunnen zij ervaren hoe relaxt en comfortabel een riviercruise is. Het wordt een leerzame en inspirerende genietdag met lekker eten en drinken. En vanwege het educatieve programma is deze dag fiscaal aftrekbaar. Een leuke club van inspirerende ondernemers uit heel Nederland werkt met ons mee om van 4 april een onvergetelijke topdag te maken. Wij hebben er zin in. Er zijn al genoeg aanmeldingen om de reis door te laten gaan, maar er kunnen er nog meer bij.” 

Meer informatie en aanmelden voor deze bijzondere netwerkdag  op unieke locatie kan via www.sijfacruises.nl. Op die site ook meer informatie over de verdere invulling van de dag. Mensen die van ver komen kunnen ook slapen op de Rigoletto. (En de mensen van dichtbij ook!)  

Deelnemer Ilse van Haaren, eigenaar van Oele Tôn’s Gasterij uit Ledeacker, heeft het initiatief genomen om tijdens de reis, via een loterij, aandacht te vragen voor Stichting De Jonge weduwe.  Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner. Ilse weet als geen ander wat voor extra verdriet en zorgen het geeft als je je partner verliest en tegelijk daarmee ook je zakenpartner. De opbrengst van de loterij op 4 april is voor die stichting.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *