Van welke kant u ook komt, u bent er zo!

In Plasmolen

U rijdt er zo naar toe. Rondom het plein bruist het! En u kunt er ook nog eens gratis parkeren!

De Pannekoekenbakker met de kinderspeeltuin en restaurant ‘t Koeskeshuus. De ijssalon van Clevers en Grand Café De Malle Jan. Vier mooie locaties waar vijf jonge ondernemers hun gasten iedere dag laten genieten! Maarten Jongerius, Frank van Duuren &Linda Cornelissen, Joeri de Haan en Joris Stappers heten u van harte welkom!

  • Maarten Jongerius is eigenaar van de Pannekoekenbakker. Zijn restaurant is alle dagen van de week geopend. “Wij hebben een pannenkoekenproeverij op de kaart. Dat is smakelijk smullen!” Klimrekken voor kinderen voor de deur en de speelgoedwinkel is een feest! “Als gasten rustiger willen genieten, dan kan ook!” De Pannekoekenbakker, 20 jaar een begrip in Plasmolen. “Altijd een feest! Onze salades ook!”
  • Bourgondisch genieten bij het sfeervolle Restaurant ’t Koeskeshuus. Lunchen of dineren binnen bij de open haard of buiten op het zonnige terras. Frank van Duuren en Linda Cornelissen zijn de nieuwe eigenaren, zij en hun team weten van aanpakken, werken met passie en plezier en dat proef je! Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur met uitzondering van woensdag.
  • Grand Café de Malle Jan bestaat deze zomer 50 jaar. Joeri de Haan is de huidige eigenaar. Op zijn terras Lekker loungen, eten en drinken. In het restaurant elke laatste zaterdag van de maand live muziek!  En er  wordt verrassend lekker gekookt. Ook verrassende activiteiten in samenwerking met Bartraxie! Op de site is daar van alles over te lezen. “Ook de hond is van harte welkom, die krijgt een gratis rondje van de zaak!”
  • Lekker ijs eten en de heerlijkste koffie drinken bij verwenrestaurant Clevers ijssalon. Al om half elf geopend! Alle dagen van de week. Trots vertelt eigenaar Joris Stappers dat Clevers ijs tijdens de internationale ijsbeurs in Italië de befaamde ijsprijs Coppa D’Ora heeft gewonnen. “Dat is fantastisch! IJs is onze passie!” Zijn gasten komen van heinde en verre genieten van zijn Clevers ijs.

Natuurgebied de Mookerheide en de Jansberg zijn unieke wandelgebieden. Recreatiegebied de Mookerplas een feest om te spelen en te zwemmen. In alle seizoenen is Plasmolen een heerlijke plek om te zijn! Een bijzondere!  Lekker fietsen en ontdekken. Door ANWB-leden gekozen tot een van de leukste gebieden in Limburg.

Plasmolen. Prachtig! Van harte welkom op het plein.

Tekst: www.schrijverij-gerie.nl

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *