Over Plus Mook, jubileum, nieuwbouw en klantencrowdfunding

2017 wordt een feestelijk jaar voor winkelcentrum KOMOOK

KOMOOK bestaat dan 25 jaar! En Eugène Voet is er steeds meer klaar voor om in de voetsporen van zijn vader, Wim Voet, te treden. Van lieverlee neemt hij meer taken van hem over. Dat wordt gevierd met feestelijkheden voor alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar op 9 en 10 september 2017. Noteert u de datum vast?

Wim Voet: “Dat wordt een mooi dorpsfeest. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het wordt een klantenfeest wat de gemeenschap bindt en waarover nog lang zal worden nagepraat.”

Leuk vooruitzicht dat dorpsfeest in september. Maar er is meer waar Wim en Eugène Voet het in 2017 druk mee krijgen. Met de verbouwing van winkelcentrum KOMOOK! De definitieve tekening krijgt steeds meer vorm. Wim: “Dat is een enorme klus, maar een hele leuke! En een kostbare. Eugène en ik overwegen serieus om een gedeelte van de kosten via klantencrowdfunding te realiseren. Bijvoorbeeld vanaf een bedrag vanaf vijfduizend euro. Een uitstekende geldbelegging met een interessante rente.” Hoe leuk is dat, winkelen in je ‘eigen’ winkel? “We onderzoeken of het haalbaar is. De reacties tot nog toe zijn positief.”

MOOI IN MOOK!

Plus Mook – Wat een verschilwim-voet-groepsfoto

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *