Wie jarig is trakteert!

en krijgt cadeautjes

UITNODIGING

Beste inwoners van de gemeenten Mook en Middelaar en Malden die graag lekker dichtbij huis willen sporten in een nieuwe sportschool met ervaren begeleiding,

Donderdag 1 december ben ik jarig! Komt u op mijn feestje? Wilt u mijn gast zijn?Cadeautje hoef ik niet. Dat geef ik graag aan u! Iedere gast ontvangt een attentie.

Ik ben trots op onze nieuwe sportschool Result Care Fit aan de Middelweg in Molenhoek. Die wil ik graag aan u laten zien. Daar vier ik mijn feestje.Tussen 18.00 en 21.00 uur kunt u vrij binnenlopen. Dan vertellen wij u graag wat onze sportschool voor u kan betekenen en waarin wij ons onderscheiden waardoor u zich (weer) topfit voelt!

Er staat een lekker Result Care FIT- welkomstdrankje voor u klaar en er zijn sportinstructeurs aanwezig om uitleg te geven en uw sportvragen te beantwoorden. En als u wilt kunt u, in overleg met een sportinstructeur gebruik maken van de toestellen.

Uw komst is mijn cadeau!

(Mijn verjaardag, vind ik nu net als vroeger, weer net zo spannend.)Ik stel het op prijs als u komt! Graag ziens op donderdag 1 december.

Hartelijke groet van Remco van der Veen, manager Result Care FIT, Molenhoek

PS: Voor u alle bezoekers een attentie, voor sporters die op deze avond een Result care Fit Sportstrippenkaart kopen is er een cadeau. Een van die sporters maakt ook nog kans op een jaar lang sporten bij Result Care Fit Sport. Cadeau! En als de winnaar dat op prijs stelt, geven wij hem/haar ook nog een bodyscan cadeau.remco-verjaardag-kindje

Share Button

1 thought on “Wie jarig is trakteert!

  1. Van harte gefeliciteerd en veel succes.

    Als ik niet 30 minuten zou moeten rijden zou ik me zo aanmelden.

    That’s for sure…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *