Programma 2de SijFa Netwerkcruise, 4 april 2016

Marijke Sijbrands  www.sijfacruises.nl organiseert

de 2de SijFa Netwerkcruise op rivierschip Rigoletto

Voor vrouwelijke ondernemers met een groot of klein bedrijf en voor vrouwen die sturend en beslissend zijn in een bedrijf of organisatie.

In samenwerking met

Gerie van der Land, www.schrijverij-gerie.nl

Welkom op 4 april 2016

Samen in beweging, op volle kracht vooruit!

Welkom op rivierschip Rigoletto

Beleef een fijne dag, nuttig en leuk. Lekker, leerzaam en mooi. Laat je verwennen, geniet van de dag, de locatie, het gezelschap, van de workshops en de reis.

Als je wilt kun je op zondag 3 april vanaf 20.00 uur inschepen.

Kom je op 4 april? Inschepen kan vanaf 07.00 uur. Schuif aan. Je kunt tot 09.00 uur ontbijten.

09.00 uur gaan de trossen los. Wil je een kijkje nemen bij de kapitein in de stuurhut? Dat mag hoor. De reis brengt ons via een prachtig rivierenlandschap naar Wijk bij Duurstede.

Coffee@Work uit Barneveld trakteert op 4 april de lekkerste koffie. Welke ga je kiezen? Welkom bij Dorra Canta Aouini. En natuurlijk is er ook iets lekkers bij. Tast toe.

Neem je iets mee voor in de netwerkwinkel? Een attentie of informatie waarmee je je extra kunt profileren en anderen wilt verrassen? Leg je die spullen dan neer op de tafel beneden in het restaurant? De netwerkwinkel is na het diner geopend. SijFa-tassen liggen voor je klaar en er mag dan naar harte lust gewinkeld worden. Spullen die niet worden meegenomen, kun je weer mee naar huis nemen en gebruiken voor een volgende gelegenheid.

09.50 uur. Welkom in de salon. We toosten op ieders gezondheid, goede zaken, behouden vaart en mooie dag.

10.50 uur. Start van kennis delen en inspirerende workshops.

Angelica Van der Schilden uit Putten van Move Easy geeft de eerste bewegingstip.

11.00 uur: Veel plezier bij de workshop van Aleid Overbeek uit Zeewolde.

13.00 uur: Lekker lunchen. Bij de lunch is een tafelschikking.

De soep wordt aan tafel geserveerd.

2de bewegingstip.

Daarna weer lekker smullen: Verse salades van MUNT. MUNT is de eerste saladebar in Nijmegen en een succes! Eigenaren Maaike Roelofs en Laura Hendriks verrassen ons met een heerlijk saladebuffet. Wil je er een glas fris bier of wijn bij? Bestel maar.

Marjan van Linge uit Mook is beeldend kunstenaar en geeft een mini workshop ‘binnenkant.’ Laat je verrassen.

Het dessert en daarna de koffie of thee wordt aan tafel geserveerd.

Rond 14.30 uur is het een poosje pauze en kun je van boord als je wilt.  Maar eerst maakt Leontine van Roosmalen uit Sint-Michielsgestel de groepsfoto. Op de loopplank met z’n allen? Op maandag zijn de winkels in Wijk bij Duurstede gesloten maar het oude stadje is allerzins de moeite waard om doorheen te wandelen. In je cabine ligt informatie over Wijk bij Duurstede.

16.00 uur start de workshop van Astrid Mast uit Harderwijk, met medewerking van Astrid Aarnoutse uit Gennep. En vergeet natuurlijk ook niet om een kijkje te nemen in de winkel van Mirjam Veltman uit Wijchen.

Dan, na alle arbeid en indrukken, is het goed toeven in de salon. De medewerkers van de Rigoletto brengen je graag een drankje. De pianist heeft er ook zin in. Heb je een verzoeknummer? Vraag maar. Of wil je zelf zingen? J  Gebeurde vorig jaar zomaar spontaan. Tijdens dit borreluurtje vertelt Ilse van Haren uit Leedeacker over de Stichting Jonge weduwe en worden er ten behoeve van die stichting loten verkocht waarmee je een leuke prijs kunt winnen. Denk je eraan om contact geld mee te nemen?  1 lot kost 5 euro, 3 voor € 12,50  4 voor € 15,- en 6 voor € 20,-

Het feestelijke dinerbuffet start om 19.00 uur. Eet smakelijk!

Einde officieel programma: 21.30 uur. Als je daarna nog wilt blijven napraten, kan dat natuurlijk.  De drankjes zijn dan op eigen kosten. Blijven slapen kan ook. De bar is tot 22.30 uur geopend.  En als je blijft slapen, dan staat op 5 april het ontbijt vanaf 07.00 voor je klaar.

Netwerkenwerktendoejesamen! 

Ahoi en veel plezier!

Marijke Sijbrands-Faassen,

Varen is fijner dan je denkt!

Gerie van der Land-Zijderveld,

Wie schrijft die blijft!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *