Samen met Clevers IJs In de benen voor Stichting Tante Lenie

In de benen voor Stichting Tante Lenie 

Welkom bij de 2de Goede benen tour 

Zondag 13 september is de 2de ‘ De goede benen tour.’ Een fraaie fietsroute door het mooie Limburgse Land. Deze wielertocht organiseert Clevers IJs in samenwerking met Stichting Tante Lenie.

Ook in onze regio zijn er gezinnen met een kind dat ernstig of langdurig ziek is. Stichting Tante Lenie is de lievelingstante die hen een week lang verwent. Iedereen mag er zijn. Tijdens een gezinsweek is er aandacht voor ieder broertje, ieder zusje. En het is tijd om ook pappa en mamma weer te laten stralen. Deze midweek is voor veel kinderen en hun familie een ommekeer. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, laat deze gezinnen blijvend groeien. Dat is waarom Stichting Tante Lenie bestaat.

Vorig jaar was De goede benen tour een groot succes. Rede genoeg om het dit jaar weer te doen.

Zondag 13 september: Start vanaf 08.00 uur. Een schitterende route van 140 kilometer, die u voert langs de vier Clevers ijssalons in deze regio, Grubbenvorst, Overloon, Arcen en Plasmolen. Voor wie 140 kilometer te lang is, is het mogelijk om een route van 80 of 60 kilometer te fietsen. Aan het einde van de route wacht, deelnemers die voor vijf uur binnen zijn, een heerlijke ijscoupe. Traktatie van Clevers! Inschrijfgeld: € 5, – per persoon. Dit bedrag kan bij de start worden voldaan. De opbrengt van de fietstocht gaat uiteraard in zijn geheel naar Stichting Tante Lenie.

13 september vast in uw agenda zetten? U start bij de Cleversvestiging het dichtst bij u in de buurt.

In verband met de organisatie is vooraf opgeven gewenst, niet verplicht. U kunt dat doen via goedebenen@clevers.nl.   Meer informatie op www.cleversijs.nl  of persoonlijk in een van de ijssalons en via www.stichtingtantelenie.nl  Alle medewerkers van Cleversijs en Stichting Tante Lenie wensen u een fijne dag!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *