Nader kennismaken met Suzanne van Megen en Bram Hofmans, GH avocaten

Nader kennismaken met …

Mooksebaan 10. Kent u die monumentale villa met die fraaie tuin? In dat mooie pand is GH Advocaten Groesbeek gevestigd.  Daar werken twee jonge enthousiaste en gedreven advocaten, Mr. Suzanne van Megen, 33 jaar en mr. Bram Hofmans, 29 jaar. Samen al meer dan 10 jaar ervaring!

“Kom verder.” De koffie staat klaar. Suzanne en Bram  vertellen: “GH Advocaten is groot geworden door klein te blijven en daarom zijn onze advocaten en juristen verspreid over drie vestigingen, wij in Groesbeek en onze collega’s in Gennep en Boxmeer. Elke vestiging is klein genoeg om laagdrempelig te blijven en een goede prijs-kwaliteit te bieden. GH Advocaten is in 15 jaar tijd een grote regionale speler geworden. We hebben 20 deskundige collega’s.  Door de onderlinge samenwerking tussen de vestigingen is dé specialistische advocaat op ieder rechtsgebied altijd dichtbij.”  Suzanne en Bram werken met passie en plezier in Groesbeek.   “Deze locatie,  fantastisch! Het bos, lekker lunchen op loopafstand en dit huis! Een fijne plek om in te werken.  Dat vinden de twee secretaresses ook!  En onze cliënten voelen zich hier ook op hun gemak. Iedere maandag houden we van vijf tot zes een inloopspreekuur, je hoeft dan  geen afspraak te maken. We geven dan gratis  juridisch advies aan ondernemers en particulieren.”

“Gratis? “

“Ja,  gratis. Dat doen we op alle drie de kantoren. En natuurlijk staat dan ook de koffie klaar.”

Bram  woont in Wijchen, werkt vanaf de opening van het kantoor, in 2011, op de Mooksebaan.“Op zondag kom ik hier vaak terug, nee, niet om te werken. Het bos hierachter is schitterend. Mijn vriendin en ik wandelen er graag.” Suzanne, woont met haar partner in Nijmegen. Zij is sinds 1 januari in dienst  en heeft zich toen ook aangemeld bij Hippisch Centrum Groesbeek op De Horst. “De buitenritten zijn fantastisch. Ook leuk om via de manege met mensen uit Groesbeek kennis te maken.”

Weetjes over de advocaten Bram en Suzanne:

Laatst gelezen boek:  

Bram: “Tja… Ik ben niet zo’n boekenlezer. Wel vakbladen. Als ik een boek lees, dan is het meestal een biografie. Weinig tijd.” Dan, lachend: “Het wetboek! Daar lees ik dagelijks in!”

Suzanne: “Ja! Ik ook! Nee hoor, niet saai. Mijn laatst gelezen boek thuis? De wijnalmanak; de beste wijn tot tien euro. Leuk boek vol goede wijntips.” Bram: “Ik drink liever een biertje.”

Hobby:

Bram: “Voetballen en voetballen, in de zaal en op het veld. En NEC! Ja, ook nu het spannend is of ze wel of niet in de eredivisie blijven. Ik heb een seizoenskaart. Ook tennis, maar dat schiet er soms bij in.”

Suzanne: “Voor mij ook sport! Paardrijden. Nu op een ander niveau dan vroeger, maar met nog evenveel plezier. En ik ga graag naar de sportschool, lekker spinnen. Hé Bram, vergeet je niet iets te noemen? Jij houdt toch ook van carnaval?” En of hij daarvan houdt! Hij vertelt enthousiast over z’n carnavalsclub. Zij over hoe mooi ze de Groesbeekse Lichtjesoptocht vond. Alweer een overeenkomst.

Bram en Suzanne,  twee sympathieke GH advocaten. Bij hen is uw zaak in Goede Handen! Ze lopen mee naar de deur en vertellen nog: “Als er mensen zijn met een juridische vraag die op maandag tussen vijf en zes niet kunnen komen, dan kunnen die natuurlijk altijd bellen voor een afspraak op een ander moment.”

GH Advocaten Groesbeek, Mooksebaan 10, 6562 ZS Groesbeek, Telefoon 024 -3488200 E-mail svanmegen@ghadvocaten.nl / bhofmans@ghadvocaten.nl  Meer informatie opwww.ghadvocaten.nl  

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *